... och Chealsea från ingenstans! HAHA

.. om jag har redan skrivit om gårdagens match då (Barca-Bayern Munchen), så spelade då även Chealsea-Liverpool. Där kändes det som en riktig PREMIER LEAUGE match som hade allt: världens skön sjungade liga, drama, drama and more drama.. ja ALLT liksom haha :P, men i början utav första halvleken så dominerade Liverpool (TRÅKIGT NOG!), sen ngt minuter efter det så satt Torres mål för Liverpool och minuter senare så satt Ivanovic för Chealsea, då det blev kvitterat. Men i slutet av första halvleken så började Chealsea få ngr mål chanser, tills då andra halvleken handlade BARA om Chealsea. Nästa mål då som kom i 63 minuten gjordes utav två målskytten Ivanovic och 4 minuter senare dunrade Drogba in till 3-1! matchen avslutade så

Chelsea's Branislav Ivanovic (L) celebrates scoring with teammates against Liverpool during their Champions League soccer match in Liverpool, northern England April 8, 2009.