the end is approaching!

Ja! .. vad ska man ta upp nu da, inte så mycket. För aarsenal så äre inte så många matcher kvar, vi har 8 matcher kvar utav Premier Leauge, nästa vecka 7/4 så äre Champions Leauge mot Villareal.. vi spelar borta först och sen spelar vi hemma i Emirate Stadium och en FA-cups match mot Chealsea den 9/4 vinner vi mot dem så går i vidare till FA-cups finalen. Senaste vi vann en FA cupen var 2005, så det är nog på tiden att vi vinner det ;) GO GUNNERS! ;) haha


Kommande match nu denna veckan är mot Manchester City. Förmodligen så kommer skadade spelar som tex Ade&Fabregas spela från start mot City. Eduardo är nu även också skadefri, men är osäker på om han kommer vara med i helgens match mot City, där emot så är man även också osäkert på Walcott  om han kommer att medverka i helgens match, det får man se HÄRLIGT ATT FÅ SE DEM GUBBARNA tillbaks! :). På en interview så sa Fabregas att vi kan utmana om Ligatiteln och att vad som helst kan hända:


"I believe in miracles. It has happened before in football so why not this year? But it is going to be difficult. Right now we have to think about catching Chelsea and then we will think about the others. But what we have to think about is winning the eight games we have remaining."
/ Cesc Fabregas


Min första blogg inlägg! HAHAHA

kan inte ens fatta att jag har skaffat en egen blogg sida nu, sjuukt walla!. Har under senaste tiden tänkt på att skaffa mig en blogg, men min blogg kmr vara väldigt annurlunda. Jag kommer att blogga en hel del om ALLT!  som har med arsenal och dess fotboll att göra. LOOOOVE FOR THE GUNNERS! <3 haha :P och så klart då lite annat fotbollsnytt, så man kan säga då att min blogg handlar om fotboll WICH I ADORE! and i hope ya like it!
Har skrivit en hel del på min nattstads blogg, där kan se ungefär hur min kommer att se ut! ;)
http://www.nattstad.se/visit_blogg_rss.aspx?id=304649

/ peeeeeeeeeeeeeeeace n saafe ya! #14

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0