Inför Arsenal-Liverpool!

NU ÄR DET TUFFT SCHEMA FRAMFÖR OSS!
Förlusten kanske i Wembley svider tyvär! Men som sagt det ska inte vara vår ursäkt och vi klagar inte över att vi har för många skadade spelare, så kan det vara ibland man får bita ihop och klara det, så som vi kommer att göra IKVÄLL! yezöör tro det eller ej vi kommer göra det omöjliga i Anfield KROSSA LIVERPOOL! ;)
Emmanuel Adebayor och Robin van Persie kommer inte spela matchen mot Liverpool. Ade är inte riktigt skadad men vilas p.g.a. hårt belastning på baksida lår och han kommer ersättas av Andey Arshavin som borde vara på spelhumör efter att ha stått över i Champions League. Han ska man hålla koll på ikväll. Robin van Persie har problem med ljumskarna och vilas. Gael Clichy är fortfarande ryggskadad. Johan Djourou är knäskadad, William Gallas borta resten av säsongen med en knäskada, Manuel Almunia borta med en ankelskada och Tomas Rosicky är skadad i ljumskarna och så är det tveksamt om Bacary Sagna orkar spela efter sin sjukdom, han testas på matchdagen.

Alla vet att denna match kommer vara en viktig och tufft match för båda lagen. För min del så tycker jag istället för förlust, så borde vi gå med oavgjord från Anfield, men vi satsar ändå på att vinna, som sagt det viktigt match. MEN JAG SKA HÅLLA TUMMARNA!

GO GUNNERS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0